PRODUCTEN

Kwalitatieve instantkoffie. Voor TB Brown is dat geen contradictie. Het is een realiteit waar we elke dag mee bezig zijn. TB Brown ontwikkelt soluble roast & ground coffee concepten voor retail, vending en industrie. Van groot tot klein, van nationaal tot internationaal: elk concept is op maat. Als gespecialiseerd bedrijf met een omvangrijke knowhow in instantkoffie, weten we van iedere aanvraag een tailormade oplossing te maken. Elk concept wordt in nauw overleg met de klant samengesteld op basis van een zorgvuldige selectie van koffiesoorten en verpakkingsmogelijkheden. Daar gaan we verder in dan elke andere speler in de markt. Omdat uw koffie niet als iets anders moet smaken, maar zoals uw koffie moet smaken!

 
RetailSquare.jpg

RETAIL

Als retailer is het zaak dat uw producten altijd aansluiten bij uw bestaande winkelformule. Bij TB Brown brengen we daarom eerst in kaart hoe onze instantkoffieconcepten het beste aan zouden sluiten op uw formule.

 

VENDING

Bij TB Brown bieden we een aroma of smaak. Een tailormade beleving die u zich volledig eigen kunt maken. Samen met onze klanten gaan we daar naar op zoek en laten ons graag inspireren. Met de nadruk op service en snelheid, gieten we deze belevingen in onze op maat gemaakte instant koffie concepten. Zo biedt TB Brown u een product dat perfect aansluit bij uw profiel. 

 

Industry

De diversiteit binnen de industrie waar instantkoffie wordt verwerkt is enorm. Het zoeken naar de juiste ingrediënten in een samengesteld product is vaak een lange en uitdagende weg. Met onze expertise van instantkoffie helpen wij u graag een keuze te maken voor het component koffie in uw toepassing.